backgraphics Napkapu backgraphics
backgraphics
menu top
napkapu menu program menu kik vagyunk menu referencia menu kapcsolat menu
menu bottom
back tree
back tree
trening gomb
csapatepites gomb
eloadas gomb
kepgaleria gomb
media gomb
fit gomb

rolunk gomb

 

back tree

PARADIGMAVÁLTÓ PROGRAM
- ÜVEGENJÁRÁS -

Önismereti és önfejlesztő, csapatépítő és célkitűző 
csoport-foglalkozás

line

AZ ÜVEGENJÁRÁS PROGRAM

A "minden fejben dől el" köztudomású mondás első gyakorlati próbája, az üvegenjárás, a mentális paradigmaváltó programunk kiemelt gyakorlata. A nyílvesszőtörés és betonacélhajlítás torokkal vagy pusztakezes téglatörés paradigmaváltó-gyakorlatokhoz hasonlóan, ez is valódi éles helyzetben teszi próbára mit gondolunk saját teljesítőképességünkről. Az alapos felkészítés és többlépcsős gyakorlatsorozat végére, minden résztvevő képessé válik mezítláb biztonsággal járni az összetört üvegszilánkokon.

Sláger FM
Adománygyűjtő üvegenjárás a Sláger FM élő adásában - 2019.

A jótékonysági tűzönjárás vagy üvegenjárás olyan publikus jótékonysági vagy vállalati CSR program, amely a nyugati országokban több mint 20 éves múltra tekint vissza. Csak az Egyesült Királyság területén évente több mint 100 ilyen adománygyűjtő rendezvényt tartanak, ezek többségét az angol „Guy Fawkes Day” nemzeti ünnep keretén belül.

A jótékonysági tűzönjárás célja minden esetben egy karitatív szervezet támogatása. A szervezet dolgozói önkéntes alapon vesznek részt a programon, ami jellegénél fogva egyszerre csapatépítő-kalandprogram, valamint kivételes PR lehetőség, miután a sajtó mindig fogékony a jótékonysági megmozdulásokra. A vállalati önkéntesekből, vagy egy részterület önkéntes dolgozóiból álló célcsoport, egy valódi parázsszőnyegen sétál végig, hogy ezzel a szimbolikus cselekedettel bizonyítsa, hisz az adott jótékonysági szervezet célkitűzéseiben, szó szerint „kész tűzbe menni érte”. A szervezet méretétől függően általában 30-50 vagy 100 fővel kerülnek megrendezésre, de nem ritkák a több száz fős adománygyűjtő tűzönjárások is. A CSR program megvalósítását szolgáló közvetlen költségeket leszámítva, a teljes árbevétel a jótékonysági szervezet támogatását célozza.

Jótékonysági Tűzönjárásainkat magyarországi és nemzetközi jótékonysági szervezetek számára, valamint vállalati CSR (Corporate Social Responsibility) programok keretén belül szervezzük. Minden egyes ilyen rendezvény egyénre szabott, és a jótékonysági megmozdulást támogató vállalat szervezeti kultúrájához, és a célzott támogatás igényeihez igazított. Ha jótékonysági tűzönjárást szeretne, kérjük lépjen velünk kapcsolatba az info@napkapu.com címen.

AZ ÜVEGENJÁRÁS PROGRAMRÓL BŐVEBBEN

üvegen járás

Az üvegenjárás olyan paradigma-váltó feladatpróba, amely segít szembesülnünk gondolkodási paradigmáinkkal, azzal a látásmóddal ahogyan a világot látjuk. Azzal való szembenézés, hogy milyen félelmek élnek bennünk, és hogy önkorlátozó hiedelmeink mennyire gátolják világlátásunkat.

üvegen járás

Az üvegenjárás az éberség és a jelenlét próbája. Egyetlen mélyugrás az itt és mostba. Minden egyes lépés megfontolásra késztet és azzal szembesít, hogy az életben valójában minden megtett lépésnek súlya van, és hogy minden lépés számít.

Míg más, a figyelmet és összpontosítást fejlesztő koncentrációs gyakorlatok elsajátítása évekig tart, az üvegenjárás a kihegyezett fegyelem gyakorlata, amely közvetlen tapasztalat formájában teszi megélhetővé, mit jelent az összeszedettség és az önfegyelem.

Miután sokkal kisebb helyigényű és időtartalmú paradigma-váltó gyakorlat, mint a tűzönjárás, önálló formában is kíválóan alkalmas zárt terű tréningek fejlesztő módszereként. Az üvegenjárás a tűzönjáráshoz hasonló módon alkalmas a félelmekkel és gondolkodási paradigmákkal való szembesítésre, azok feldolgozására, meghaladására. Komplex fejlesztő programjainkban, a nyílvesszőtörés torokkal, valamint a pusztakezes téglatörés programelemekkel együtt tanítjuk.

üvegen járás

line

A programot bemutató, az RTL klub Fókusz műsorá számára készült rövid riportfilm, Kozmann György olimpiai aranyérmes kenu-világbajnok és Szalontai Szilvia magyar szépségkirálynő segítségével mutatja be az egyes gyakorlatokat. Az alábbi képre kattintva itt megnézhető:

RTL Klub
2011. Tarr Bence László a Fókuszban, RTL Klub

Az üvegenjárásból, torokkal nyílvesszőtörésből, betonacélhajlításból, pusztakezes téglatörésből álló önálló 1 vagy 2 napos fejlesztő paradigmaváltó programjaink külön is megrendelhetők, gyakori igény szerint a paradigma-váltó programunk, tűzönjárás programmal is kombinálható.

A komplex paradigma-váltó program iránti igényét az info@napkapu.com címen jelezheti felénk.

line

KÉPGALÉRIA

line

További paradigma-váltó programjaink...

NAPKAPU Copyright © 2009-2023.
MINDEN JOG FENNTARTVA!

line

backtree
backtree
tuzonjaras gomb
uvegenjaras gomb
nyilvesszotores gomb
teglatores gomb
ijaszat gomb
samandobolas gomb
5 elem gomb

 

backgraphics backgraphics backgraphics backgraphics
backgraphics
 
Papp Norbert festőművész