backgraphics Napkapu backgraphics
backgraphics
menu top
napkapu menu program menu kik vagyunk menu referencia menu kapcsolat menu
menu bottom
back tree
back tree
trening gomb
csapatepites gomb
eloadas gomb
kepgaleria gomb
media gomb
fit gomb

rolunk gomb

 

back tree

PARADIGMAVÁLTÓ PROGRAM
- NYÍLVESSZŐTÖRÉS ÉS BETONACÉLHAJLÍTÁS -

Önismereti és önfejlesztő, csapatépítő és célkitűző 
csoport-foglalkozás

line

A NYÍLVESSZŐTÖRÉS PROGRAM

Sokszor hangoztatott mondás, hogy "minden fejben dől el", mégis kevés ember teszi próbára ezt az általános igazságnak vélt tételt, és ezáltal önmagát is, valódi éles helyzetben. Pedig hihetetlen mértékű valós változást hozhat minden ember életébe, amikor saját bőrén tapasztalja milyen megtenni valamit, amiről korábban azt hitte lehetetlen.

Nyílvesszőtörés programunk az általunk kínált komplex paradigmaváltó program második eleme. Az üvegenjárás, valamint a pusztakezes téglatörés programelemekhez hasonlóan, a mentális paradigmákkal, és az önkorlátozó hiedelmekkel való szembesülés gyakorlati próbája. Az egynapos fejlesztő programunk keretében, résztvevőinknek segítünk feltérképezni önmagukról és teljesítőképességükről vallott meggyőződéseiket, és ezerszer bizonyított módon megtanítjuk őket, hogyan haladják meg azt. Az elsajátított praktikák részben fizikai, de elsősorban mentális készségek, amelyek gyakorlati alkalmazása teszi lehetővé a korábban lehetetlennek tűnő feladatok sikeres végrehajtását.

A fejlesztő program végére, résztvevőink képessé válnak 100%-os biztonsággal torkukkal eltörni egy valódi, versenyeken is használt 3-5'''' erősségű nyílvesszőt, és szintén torkukkal meghajlítani egy 1 cm vastag, építkezésekhez használt betonvasat.

Nyílvessző törés 

Mindkét feladat lehetetlennek tűnik, és a megfelelő mentális felkészítés hiányában az is. A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék milyen hatalmas mértékben csökkenti valós teljesítőképességüket saját gátló önkorlátozó hiedelmrendszerük, és hogy ezt felszámolva, milyen mértékű belső erőt képesek felszabadítani, amely azután szabadon kamataztatható az élet minden területén. A fejlesztő program hatására bizonyíthatóan javul teljesítőképességünk, az élet minden területén!

A program során a résztvevők elsajátítják a kínai eredetű alapvető erő-gyűjtő technikákat, légzés-gyakorlatokat, mint amelyeket a kung-fu harcosok is használnak erőgyakorlataik során. A képzés mégsem a technikai gyakorlatok elsajátítását célozza, hanem a valós mentális változást, amely bizonyíthatóan sikeresebb gondolkodásmódot és eredményesebb életvitelt szül.

Az általunk használt alternatívnak tekintett humánfejlesztő módszerek, paradigma-váltó gyakorlatok, így a nyílvesszőtörés is, a megfelelő instruálás és vezetés mellett, 100%-ban biztonsággal végrehajtható!

line

A programról képekben:

Nyílvessző törés

Nyílvessző törés

Nyílvessző törés

Betonacél hajlítás

line

A programot bemutató, az RTL klub Fókusz műsorá számára készült rövid riportfilm, Kozmann György olimpiai aranyérmes kenu-világbajnok és Szalontai Szilvia magyar szépségkirálynő segítségével mutatja be az egyes gyakorlatokat. Az alábbi képre kattintva itt megnézhető:

RTL Klub
Tarr Bence László a Fókuszban, RTL Klub

Az üvegenjárásból, torokkal nyílvesszőtörésből, betonacélhajlításból, pusztakezes téglatörésből álló önálló 1 vagy 2 napos fejlesztő paradigmaváltó programjaink külön is megrendelhetők, gyakori igény szerint a paradigma-váltó programunk, tűzönjárás programmal is kombinálható.

A komplex paradigma-váltó program iránti igényét az info@napkapu.com címen jelezheti felénk.

line

KÉPGALÉRIA

line

További paradigma-váltó programjaink...

NAPKAPU Copyright © 2009-2023.
MINDEN JOG FENNTARTVA!

line

backtree
backtree
tuzonjaras gomb
uvegenjaras gomb
nyilvesszotores gomb
teglatores gomb
ijaszat gomb
samandobolas gomb
5 elem gomb

 

backgraphics backgraphics backgraphics backgraphics
backgraphics
 
Papp Norbert festőművész