Napkapu
menu bottom

PARADIGMAVÁLTÓ PROGRAM
- TÉGLATÖRÉS -

Önismereti és önfejlesztő, csapatépítő és célkitűző 
csoport-foglalkozás

A TÉGLATÖRÉS PROGRAM

A "minden fejben dől el" köztudomású mondás harmadik gyakorlati próbája, a téglatörés, ami mentális paradigmaváltó programunk kiemelt gyakorlata. A törött üvegcserepeken járáshoz, a nyílvesszőtörés és betonacélhajlítás torokkal paradigmaváltó-gyakorlatokhoz hasonlóan, ez is valódi éles helyzetben teszi próbára mit gondolunk saját teljesítőképességünkről. Az alapos felkészítés és többlépcsős gyakorlatsorozat végére, minden résztvevő képessé válik puszta kezével eltörni egy falazótéglát.

Téglatörés

A gyakorlat során átadásra kerülő praktikák ismételten csak minimális részben fizikai erőpróbák! Sokkal inkább a mentális készségek elsajátítását célozzák, amelyek gyakorlati alkalmazása teszi lehetővé a korábban lehetetlennek tűnő feladatok sikeres végrehajtását.

Téglatörő programunk a mentális paradigmák, és önkorlátozó hiedelmeinkkel való szembesülés gyakorlati próbája. Az egynapos fejlesztő programunk keretében, résztvevőinknek segítünk feltérképezni önmagukról és teljesítőképességükről vallott meggyőződéseiket, és ezerszer bizonyított módon megtanítjuk őket, hogyan haladják meg azt. Ez hoz hihetetlen mértékű valós változást minden résztvevőnk életébe, amikor saját bőrén tapasztalja milyen megtenni valamit, amiről korábban azt hitte lehetetlen.

A programról képekben:

TÉLEN

Téglatörés

NYÁRON

Téglatörés

Egy téglatörő programról képekben:

Téglatörés

Telekom HR 200 -Téglatörés - 160 fő
(2012. Ősz - Balatonkenese)

A programot bemutató, az RTL klub Fókusz műsorá számára készült rövid riportfilm, Kozmann György olimpiai aranyérmes kenu-világbajnok és Szalontai Szilvia magyar szépségkirálynő segítségével mutatja be az egyes gyakorlatokat. Az alábbi képre kattintva itt megnézhető:


2011. Tarr Bence László a Fókuszban, RTL Klub

multiverzum tv program firewalking tűzönjárás

2019. Tarr Bence László és Sőregi Márk az MTV M5 Multiverzum műsorában

Téglatörés

Az üvegenjárásból, torokkal nyílvesszőtörésből, betonacélhajlításból, pusztakezes téglatörésből álló önálló 1 vagy 2 napos fejlesztő paradigmaváltó programjaink külön is megrendelhetők, gyakori igény szerint a paradigma-váltó programunk, tűzönjárás programmal is kombinálható.

A komplex paradigma-váltó program iránti igényét az info@napkapu.com címen jelezheti felénk.

KÉPGALÉRIA

További paradigma-váltó programjaink...

NAPKAPU Copyright © 2009-2020.
MINDEN JOG FENNTARTVA!