backgraphics Napkapu backgraphics
backgraphics
menu top
napkapu menu program menu kik vagyunk menu referencia menu kapcsolat menu
menu bottom
back tree
back tree
trening gomb
csapatepites gomb
eloadas gomb
kepgaleria gomb
media gomb
fit gomb

rolunk gomb

 

back tree

NAPKAPU PROGRAMOK

Szervezetfejlesztő, Önismereti és önfejlesztő, csapatépítő és célkitűző 
csoport-foglalkozások

Sokszor hangoztatott mondás, hogy "minden fejben dől el", mégis kevés ember teszi próbára ezt az általános igazságnak vélt tételt, és ezáltal önmagát is, valódi éles helyzetben. Pedig hihetetlen mértékű valós változást hozhat minden ember életébe, amikor saját bőrén tapasztalja milyen megtenni valamit, amiről korábban azt hitte lehetetlen.

Mi olyan komplex fejlesztő programmal segítünk csoportjainknak szembenézni saját vélt és valós korlátaikkal, amely bizonyítható módon fejleszti a személyes hatékonyságot, és ezáltal az egyéni teljesítményt. Az általunk használt alternatívnak tekintett humánfejlesztő módszerek, paradigma-váltó gyakorlatok, a megfelelő instruálás és vezetés mellett, 100%-ban biztonsággal végrehajthatók! Mi megtanítjuk résztvevőinket arra, hogyan kezeljék féllmeiket, és korlátozó hiedelmeiket, hogyan tágítsák határaikat, és fokozzák cselekvőképességük, gondolkodási mintáik megváltoztatásával.

line

TRÉNINGEK

Vállalati tréning

A TRÉNINGEKRŐL RÉSZLETESEN
(Kattints a képre!)

Vállalati tréningjeinkkel a vállalatok valós problémáira, szükségleteire kínálunk egyedi megoldásokat. A vállalati tréning tematika kialakításánál figyelembe vesszük a vállalat aktuális céljait , terveit; a tréningben résztvevők körét, de leginkább a tréning után elvárható eredményt.

Vállalati tréningjeink lehetnek egy alkalomra szóló-, illetve több alkalomból álló folyamatos képzések is. A tréning után konzultálunk a döntéshozókkal az eredményekről, és ha van rá igény, további segítséget nyújtunk a tanultak gyakorlati alkalmazásával kapcsolatban.

Egyedi fejlesztői folyamataink a vállalat számára releváns témákból, kérdésekből építkeznek, így a változások, eredmények valóban tartósak, mindenki számára észlelhetőek, követhetőek.

line

CSAPATÉPÍTÉS

Csapatépítés

A CSAPATÉPÍTÉSRŐL RÉSZLETESEN
(Kattints a képre!)

A csapatépítés elsődleges célja az együttműködési készségek fejlesztése, egy ütőképes csapat összekovácsolása, amelynek tagjai még nem, vagy csak kevésbé ismerik egymást, és ahol az összehangolt csapatmunka a szervezeti célok elérésben nélkülözhetetlen.

Az egyéni és csoportcélok összehangolása, a tisztázott szerepvállalások, a közösséghez való tartozás az „egy hajóban evezünk” élménye mind hozzájárulnak a közös szervezeti célok eléréséhez. A programok során a résztvevők olyan kihívásokkal szembesülnek, amely során szokatlan környezetben, mindig újszerű és egyre összetettebb feladatokat kell megoldaniuk.

A feladatok közös megoldása biztosítja a közös tanulást, a csoportműködésben lejátszódó szerepek és folyamatok megértését, az egyéni és csapat sikerélményeket és a bizalmi kapcsolatok elmélyülését.

line

TŰZÖNJÁRÁS

Tűzönjárás - Firewalking

A TŰZÖNJÁRÁSRÓL RÉSZLETESEN
(Kattints a képre!)

A Tűzönjárás egy önismereti és önfejlesztő program, melynek csúcsélményeként a résztvevők mezítláb végigsétálnak egy 600-800 fokos frissen gereblyézett parázsszőnyegen. (A fenti képen a saját mezítelen lábam látható.) Miután ezt a legtöbb ember lehetetlennek vagy képtelenségnek tartja, a gyakorlat kézenfekvő módon demonstrálja, hogy lehetséges paradigmát váltani, másként szemlélni mi a lehetséges, és mi a lehetetlen. A többnyire egész napos program folyamatában fokozatosan viszi a résztvevőket a felé, hogy saját sziklaszilárdnak hitt elképzeléseiket, negatív berögződéseiket megkérdőjelezzék, felfüggesszék, azért hogy saját bőrükön tapasztalják milyen megtenni a lehetetlent.

A Tűzönjárás csoportos élménye hihetetlen mértékben erősíti a csoportos összetartozás érzését, hiszen a végső próbatétel végrehajtásához egy kollektív meggyőződés szükséges.

A tényleges tűzön járást 2 nagyon fontos felkészítő szakasz előzi meg, amelyek szintén lehetőséget teremtenek arra, hogy a résztvevők átéljék a csoportba tartozás élményét:

Az első előkészítő szakaszban, a hitrendszerek, félelmek, aggodalmak, negatív gondolatok feldolgozása történik, ahol lehetősége nyílik mindenkinek saját világképével, hitrendszerével szembenézni. Ezek csoportos feltárása önmagában nagyon bensőséges és mély önismereti munkára ad lehetőséget.

A második előkészítő szakaszban a csoport egy közös mozgásmeditáció végzésével „erőt gyűjt” a tűzönjáráshoz. A közösen végzett formagyakorlat, ahol 20-30-50 ember ritmusra együtt mozog és cselekszik, tovább erősíti az összetartozás élményét.

line

ÜVEGENJÁRÁS

ÜVEGENJÁRÁS - GLASS WALKING

AZ ÜVEGENJÁRÁS PROGRAMRÓL RÉSZLETESEN
(Kattints a képre!)

A "minden fejben dől el" köztudomású mondás első gyakorlati próbája, az üvegenjárás, a mentális paradigmaváltó programunk kiemelt gyakorlata. Valódi éles helyzetben teszi próbára mit gondolunk saját teljesítőképességünkről.

line

NYÍLVESSZŐTÖRÉS ÉS BETONACÉLHAJLÍTÁS

NYÍLVESSZŐTÖRÉS ÉS BETONACÉLHAJLÍTÁS

A NYÍLVESSZŐTÖRÉS ÉS BETONACÉLHAJLÍTÁS PROGRAMRÓL RÉSZLETESEN
(Kattints a képre!)

Nyílvesszőtörés programunk az általunk kínált komplex paradigmaváltó program második eleme. A mentális paradigmákkal, és az önkorlátozó hiedelmekkel való szembesülés gyakorlati próbája. Az egynapos fejlesztő programunk keretében, résztvevőinknek segítünk feltérképezni önmagukról és teljesítőképességükről vallott meggyőződéseiket, és ezerszer bizonyított módon megtanítjuk őket, hogyan haladják meg azt.

line

TÉGLATÖRÉS

TÉGLATÖRÉS

A TÉGLATÖRÉS PROGRAMRÓL RÉSZLETESEN
(Kattints a képre!)

A "minden fejben dől el" köztudomású mondás harmadik gyakorlati próbája, a téglatörés, ami mentális paradigmaváltó programunk kiemelt gyakorlata. Ez is valódi éles helyzetben teszi próbára mit gondolunk saját teljesítőképességünkről.

line

ÍJÁSZAT

ÍJÁSZAT

AZ ÍJÁSZAT PROGRAMRÓL RÉSZLETESEN
(Kattints a képre!)

Minden üzleti döntéshozó ismeri a vízió, a vállalati célkitűzés és stratégia fogalmait. Az MBA programok könyvszagú esettanulmányai helyett, mi az íjászat eszköztárával tanítjuk meg mi a „célzás” művészete. Mit és hogyan vegyünk célba? Hogyan változik céltudatosságunk és célkitűzésünk, ha valódi versenyhelyzetben kell teljesítenünk? A tréning folyamán a résztvevők az íj használata mellett elsajátítják a célra-tartás helyes szemléletét, a valódi íjász-verseny keretén belül pedig próbára teszik mentális felkészültségüket. Így válhatnak a tréning hatására valódi stratégákká, amely a sikeres üzleti életben is páratlan előnyhelyzetet jelent.

line

SÁMÁNDOBOLÁS

SÁMÁNDOBOLÁS

A SÁMÁNDOBOLÁS PROGRAMRÓL RÉSZLETESEN
(Kattints a képre!)

A zenét mindenki szereti. Mégis kevesen használják fejlesztő eszközként, pedig a zenélés közös élménye, az egyik legerősebb csapatépítő hatás. Ezért kisebb-nagyobb létszámú csoportok számára, a közös dobolás/zenélés élményén keresztül formálunk csapatot. A közös dobolás, az egyik legegyszerűbb ritmushangszeren keresztül vezeti rá a résztvevőket, a ritmustartás, közös célkitűzés, az egymásra-figyelés, az összhang-teremtés, a közös mértéktartás fontosságára. A valódi csoportteljesítmény hatására látványos fejlődés érhető el a társas-tudatosság, a csoport-tudat, de általában véve a társas-kapcsolati képesség területén.

NAPKAPU Copyright © 2009-2022.
MINDEN JOG FENNTARTVA!

line

backtree
backtree
tuzonjaras gomb
uvegenjaras gomb
nyilvesszotores gomb
teglatores gomb
ijaszat gomb
samandobolas gomb
5 elem gomb

 

backgraphics backgraphics backgraphics backgraphics
backgraphics
 
Papp Norbert festőművész